23 Ocak 2012 Pazartesi

SAP Eğitimi


sap nedir sorusuna Avrupa’nın en büyük yazılım şirketlerinden biridir şeklinde cevap verilebilir. 1972 yılında Almanya’da kurulan Sap, zaman içinde dünyanın neredeyse her ülkesinde hizmet verir hale gelmiş durumda. Sap Turkey biriminin kurulma çalışmaları 5 yılı aşkın bir süre devam ettikten sonra sap türkiye 2011 yılının Temmuz ayında tam anlamıyla hizmete geçti. Bugün Sap Türkiye ülkenin en büyük şirketlerin yazılım desteği vermeye devam ediyor.
Sap sisteminin dünya çapındaki en büyük 4 yazılım merkezinden biri haline gelmesi sap eğitimi almak isteyenlerin sayısının da her geçen gün artmasını sağladı. Dünyanın farklı ülkelerinde sap eğitimi veren kuruluşlar bulmak mümkün. Ülkemizde ise Sap kursu adı altında birçok kurs açılmasına rağmen bu kursların çok küçük bir kısmı resmi ve kurumsal anlamda Sap dersleri verebiliyor.
Bu kurs merkezleri içinde Bilimer Bilişim Akademisinin özel bir yeri mevcut. Microsoft, Adobe gibi dünya çapındaki firmalarla çalışan Bilimer Bilişim Akademisi ülkemizde ise Sabancı, Türk Hava Yolları ve MedyaSoft gibi firmalar ile çalışmalar yürütüyor. Sap fi kursu kategorisinden web tasarımı kursuna kadar onlarca alanda verilen Bilimer eğitimleri ile ilgili detaylı bilgiye http://bilimer.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.






Sap Türkiye Yetkili Eğitim Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder